Отзиви

Благодаря ви, че решихте да оставите своите отзиви за женските занятия, мастър класове, тренинги, динамични медитации и за книгата Бъди щастлив човек, живей щастливо. 
Отзиви за семинари и женски занятия

💓Познавам Таня от първата й книга. Казвам първата с пожелание за цяла поредица :). Та от книгата до днес в нея намирам огромна промяна и голям скок като жена и развитие. Много ми пасна като човек, характер и убеждения. Реших да я подкрепя за първите й семинари и това са били едни от най-смислените ми дадени пари, отделено време и получени знания. Сега нямам търпение за новите събития, които прави и гледам да присъствам на всяко едно. Защото това, което чувам е онова, което дълбоко в себе си знам и тя ми помага да си спомня. Защото научавам ценни практики, които ми позволяват да работя и на енергийно ниво. Освен самите знания, които трупам, за мен е важно да има и практика, която работи на друго ниво и нещата стават по-лесно. Харесват ми тези практики и освен, че се чувствам добре от тях, най-вече виждам резултат. Таня ми помага да живея по-осъзнато, да разбирам простотата на живота, взаимоотношенията между хората и енергиите на Вселената. Благодаря ти, Таня за всичко това, което правиш, постигаш и споделяш с нас. В днешно време информацията е най-ценна, а ти не я пестиш по отношения на нас. Пожелавам ти да постигаш онова, което искаш, с много лекота, любов и хармония. 
Нели Апостолова

💓Здравей, Таня, първо бързам да ти благодаря за пробуждането, което  направи в мен с обаждането си,  в  миналата  събота.  То беше от правилния човек, в точното време на точното място,  заземяващо,отрезвяващо, зареждащо,освобождаващо, задвижващо - код ЗОЗОЗ - ПРОБУЖДАНЕ !БЛАГОДАРЯ,  БЛАГОДАРЯ  И  ПАК  ТИ БЛАГОДАРЯ! Осъзнавам, понякога че човек  не  вижда светофара от горе, който вече му  свети червено - да се спре. Тогава от горе ангелите му изпращат един мъдър,силен и красив човек, който му казва обичай себе си, изправи се  и тръгни  напред. Здраво, силно приятелско рамо, което не те подпира, а те
оттласква  от самия себе си  да се извадиш  и да продължиш. БЛАГОДАРЯ ТИ, нямаш представа за тези няколко дена, колко  много промени настъпиха в мен,колко много информация получавам и с какъв интерес живея живота си , а вече имам и доста хъс..........!
Правя си практиката, може би не съм  си записала всичко точно всичко  и  за това  интерпретирам както чувствам нещата, но винаги следвам основния замисъл. Чакам с нетърпения новата ни среща  и това с което ще ни срещнеш. Бъди здрава и благословена!
Изпращам ти много обич , светлина и  радост,
Краси

💓Имам си един специален ден в седмицата....Денят е сряда, причината е: женските занятия с Таня Касабова в Дупница.❤От както тази невероятна Бяла Магьосница влезе в живота ми,с нейните невероятни женски практики,той се промени и продължава да се променя,ден след ден.❤Това,което изпитвам по време и след практиките,не може да се опише,може да бъде само преживяно....❤Благодаря ти за магията,на която ме учиш всяка сряда,благодаря ти за прекрасните емоции... Ти си моят Ангел.❤Всичко с теб е вълшебно...Обичам те❤  Татяна 

💓За мен твоите практики ме вдъхновиха да развивам женствеността си. След семинара ти осъзнах, че да си Жена е благословия, разбрах,че имаме силата да променяме себе си и да привличаме изобилието в живота си, защото го заслужаваме. 
Благодаря ти за заразяващия чар, с който предаваш практиките си!
Мария Шаранкова 

💓Винаги се водя от своята интуиция, когато предприемам нещо. И заедно с тази насока, вълнението и радостта да се включа в тренинг "Божествена жена" беше повик на моята женска душа. Сила, енергия и вековни знания са вплетени в тренинга, в едно цяло със знанията на Таня. И ти е леко, хармонично и магично. Защото чувстваш, че всичко, което си тук и сега, е част от твоята прекрасна същност. Благодаря ти, скъпа Таня, че те има, че те познавам и обогатяваш всекидневно моя път. Обичам те! 
Светли

💓Прекрасна Таня,
Благодаря на човека, който ме нарани, за да те открия "случайно" онази нощ в Интернет - личния блог на Таня Касабова .... и така "случайно" натиснах старта на нов етап в моя живот. В началото бе Книгата, четях...и получавах отговор след отговор на с години задавани въпроси, въпроси..... модели на поведение... циклично повтарящи се събития. Следващото ниво - тренингите... Божествена жена👸-уникално преживяване.Отидох с ясното съзнание че съм жена, със самочувствие на Супергерой с  огромна раница с отговорности, която толкова тежи, че само гледам надолу. След няколко часа работа, чистене, трансформация и осъзнатост си тръгнах като Жена с главно Ж...лека, нежна, женствена. С ежедневните практики се живее с лекота. После йони яйцата, много обичам момента в който сутрин отварям кутията с моите 4 бижута и избирам или по-скоро те мен:) Обичам тези бижута.
Преди не бях обръщала внимание колко е красива луната, а сега не мога да откъсна очи от нея. Благодаря ти прекрасна Таня👸, благодаря ти за това което правиш, което правя аз със себе си.
Последния ти проект Женско изобилие беше поредното вълшебно преживяване - прекрасни дами, красиви, интелигентни, успели, пълни с енергия и желание водени от Таня в процеса на трансформация🌀.След всяка среща с теб се чувствам променена, все по-лека, ефирна, щастлива, обичаща и обичана...по женски с женското:)
Дупница е на няколко часа, но благодарение на Интернет пространството разстояние се изпарява и влизаш в къщи👭. Обожавам Таня Касабова и всичко което, тя прави. Ефект ще попита някой - мигновен, ти просто се променяш...махаш излишното, привличаш желаното и резултата е Щастлива Жена💮 Благодаря за доверието!
Милка Миронова

💓Да бъда на тези семинари е нещо много ценно за мен. Откривам и научавам неща, за които преди изобщо не съм се замисляла. Вече е друго и аз съм друга- обръщам внимание на себе си и желанията си, на жената в себе си- истинската, невероятната, богинята. Чувствам се по-богата и знаеща, което ме изпълва с любов към себе си и безброй пъти повече вяра !!!
Боряна Манолова

💓Таня е невероятна! Да съм част от нейните семинари и да се докосна до нейното богатство е дар от Господ за мен! Тя е една от най-прекрасните личности, които съм срещала през живота си. Красива и женствена, тя олицетворява всичко онова за което говори в семинарите си, а от нея струи мекота и нежност, които успокояват и изпълват с топло чувство и доверие. Първият път когато я видях си помислих, че идва от друг свят и, че ако ангелите бяха в човешки облик, те биха изглеждали, като нея. 
В семинарите си Таня засяга интересни, крайно важни, но за съжаление забравени теми, за нас жените. Възможностите, които ни дава женската ни природа, скритата у нас сила, божествената ни роля и принос, важността да обичаме женското в нас са само част от въпросите, до които се докоснах чрез нея. Таня преподава с много Любов и всеотдайност, което прави изживяването не просто полезно, но и изключително приятно и красиво. Откакто посещавам нейните клубни занятия научих много за жената, женската природа и енергия, и за това колко значима и мистична  е тя. Промени се начина, по който възприемам себе си и своята собствена женственост. Да си жена е дар, богатство и привилегия. У мен се засили обичта ми към мен самата и желанието ми за себеопознаване. Таня ми показа колко приятно и зареждащо е да работиш, да развиваш и да разгръщаш своята женственост. Вълшебно е да се свържеш със своята женска природа и да я обикнеш. Прекрасно е да се усетиш жена - нежна, крехка и красива, но изпълнена с фина сила, увереност и ново светоусещане! Благодаря Таня! Благодаря, за това, че те има и за всичко което правиш за нас! 
С Любов,
М. Тодорова  

💓За мен лично тези занятия ми помагат да развия своята женственост с пълна сила, аз вчера точно за това споделих, че при мен до някъде сила има мъжката страна, хахаха! Също така  в последните 2 седмици започнаха някакви младежи да ме канят на кафета, което за толкова кратко време не ми се е случвало до сега да получа толкова покани. Доста отпусната, релаксирана и самоуверена се чувствам след занятията... Научих и доста нови неща за това как една жена трябва да подхожда към един мъж, за да изгради стабилна и щастлива връзка.
Ил.

💓Попаднах при Таня напълно случайно, макар вече да вярвам, че няма нищо случайно. Приятелка ме заведе „да пробваме“ някакви така наречени женски практики, йони-йоги и тем подобни. Бяхме водени от апатичния ни живот и копнеж за разнообразие, достатъчно осъзнати, че играем ролята на мъже в един мъжки свят. И пробвахме! Първия път бе трудно! Усещах се дискомфортно. Не запомних нищо, но чувствах, че трябва да има втори път. След втория път бе много по-лесно, а на третия вече се чувствах „у дома си“. Вече усмивка озаряваше лицето ми, но не от невъзможността да се приема като жена, а от удоволствието да бъда такава. Харесваше ми мисълта, че у женската природа има нещо специално, нещо мистично и се чувствах привилегирована, че откривам тайните на женствеността. Щастлива съм, че открих женските практики с теб, Таня! Те ме зареждат с висока енергия и вътрешна сила и увереност. Чувствам се прекрасно след всяка практика. Благодаря!
Виксен М.

💓Скъпа Таня, каквото и да кажа, няма да е достатъчно, за да изразя голямата си благодарност към теб и за чудесния свят, в който ме потопиха женските практики, които водиш! Усещанията са уникални, само който го е изпитал ще ме разбере! Чрез медитациите и тренингите усетих каква е силата на женската енергия, успях да опозная себе си, преживях вълнуващи мигове и разтърсващи усещания, открих един прекрасен, нов свят - моят Свят!!! От теб научих важни и ценни неща, които ми помагат всеки ден и ме правят още по-щастлива! Благодаря ти, че те има! Ти си прекрасен човек!
Дори Добрева

💓Здравей Танче, 
много ми харесаха двата твои тренинга, които посетих - "Женско изобилие" и "Във вихъра". Информацията беше много добре и достъпно поднесена. Много спокойно се почувствах на тях.
Горещо препоръчвам на всички двата тренинга, особено във "Във вихъра". 
Много ти благодаря за знанията, спокойствието и добре поднесената информация!
Силвия

💓Научих за Таня Касабова по препоръка на моя приятелка. Харизмата и опита й в това, което прави, ме отведоха при нея на не един тренинг. Упражненията, нагласата, съветите, които Таня споделя с нас са чудесни и лесно прилагам в ежедневието си. И  най-важното - те работят. В началото чувствах малки промени в живота си, които с течение на времето се разраснаха и живота ми вече придобива краските, за които мечтаех. Препоръчвам горещо на всички жени, дори и на тези, които смятат, че нямат нужда, да се докоснат поне за малко до тази магия, която ние с Таня сътворяваме заедно!!! Благодаря Ти много за ценните съвети! :)  
Л.Д. 

💓След среща с теб, човек съжалява единствено за срещите, които е пропуснал.
Зорница Ангелова  

💓Странно е, че не знаем какво е да сме жени! Да можеше в училище да ни учеха на това що е женска енергия, да ни учеха да медитираме, да творим с мислите си... До преди срещата ми с теб и твоите семинари живеех преди всичко в теорията. Ти ми показа как да живея на практика, слушайки себе си и вътрешната си мъдрост, на която преди нямах доверие.
М. Трайкова

💓Запознах се с Таня в един много тежък момент за мен. Посрещна ме едно много красиво и спокойно момиче което някак успя да ме успокои и мен. Спомням си, че не можах да откъсна поглед от нея през целия семинар. А това което научих по време на мастер класа по женско въртене трайно навлезе в ежедневните ми практики и навици. Мисля да посетя и други събития организирани от Таня.
Меги Георгиева
💓 Исках да ти кажа, че си велика в подбора на информацията и насоките, които даваш. Много ми помагаш всеки път!
Зори

💓Здравей Таня😊Много ми беше хубаво след медитациите от събота. Отново благодаря. Беше много силно като усещане за мен...буквално си усетих циркулацията на енергия по всяка част от тялото във втората част. Хубава вечер и много вълшебства от мен!
Румена

💓Много харесвам програма "Любов към себе си". Уникален проект! Сам по себе си е много полезен. Имаш достатъчно време да работиш върху всеки аспект и да се трансформираш. Напоследък срещам все повече жени, които са потенциални "клиентки". Те имат нужда от теб и вътрешно ми идва да разкажа на всяка една от тях. Има много нужда от твоята помощ и пожелавам на всяка една от тях да те срещне, открие, разбере и да се довери на теб! И искам и вярвам, че ще увеличиш мащабите си и това, което правиш, ще е успешно за още много, много жени! Вярвам в теб, знам, че ти си човека. Ти работиш за мен, благодарение на информацията, вярата и любовта ти. Аз се трансформирах и живея по нов начин в същото тяло!
М. М.

💓Започнах да работя с теб, Таня, в много труден за мен момент. Бях срината, целия ми живот беше каша. Нищо не се случваше както исках, всичко се сриваше. Благодарение на консултациите с теб, започнах да виждам възможностите си, започнах да уважавам и обичам себе си. Признавам не е лесно да се обичаш, след като цял живот си живял в критика към себе си. След всяка консултация сякаш нещо се променяше в мен! Променях себе си, променях живота си... Благодаря ти!
Просто Ани

💓Моя приятелка ми подари книгата ти. Четях, четях и се вдъхновявах... Реших да се свържа с теб, ти се отзова и така развихрихме промените в моя живот. Ти ми помогна да видя силата в мен! Благодаря ти, мила Таня!
Поздрави,
Поли

💓Книгата и човекът, които промениха и трансформираха мен и всичко около мен. В навечерието на 2017г Аз определено не съм същата Жена, като в началото на 2016г... Сърдечно Благодаря прекрасна Таня :)
М.

💓Много харесвам, че си "достъпна", че винаги даваш правилните съвети, че си човечна. А медитациите, които правиш са простооо супер!
Боби

💓Когато дойдох на семинара бях впечатлена от харизмата и енергията, която излъчваш. Когато заговори по темата се впечатлих и от знанията ти. Дори и на страничните въпроси, знаеше какво да отговориш. Дълбока мъдрост съчетана с доброта и красота. Тръгнах си от семинара вдъхновена. Благодаря!
Валерия

 💓Последните клубни занятия бяха много трансформиращи. За няколко часа се откъснах от ежедневието и погрижих се за себе си.
Искра

 💓Книгата ти е много вдъхновяваща и зарежда :)) Почувствах се сякаш чувам собствените си дума, че трябва да живея, да препускам през живота и да му се радвам. Много ме надъха и окрили... и то още с първите си редове... Благодаря ти! Горещо я препоръчвам на всеки, който иска да се радва на живота.
Поздрави,
Силвия

💓Мила Таня, БлагоДаря за чудесата, които всеки един от нас си случва след запомнящите преживявания с теб. С помощта ти осъзнах и усетих колко обичан човек съм и видях прекрасните неща, които ме заливат. Сигурна съм, че във всеки един момент ми се случва най-доброто. И ми е леко на душата. Желая ти много светлина, вдъхновение и енергия, за да запалиш още много Пламъчета! Нека най-доброто бъде за теб! <3 p="">Румена
<3 p="">

Отзиви за програма "Любов към себе си" през 2017г:


Това споделя Нели:
"Вече знам, че осъзнаване и говорене не е достатъчно за мен самата. Трябва и правене. Именно това ми харесва в практиките на Таня Касабова. Казвам нейните практики, защото са минали и тествани през нея и модифицирани. Тя се променя пред нас и е пример за работещи практики. Много от тях правя и аз и съм безкрайно благодарна за целия процес, в който тя напътства и помага през тази цяла 2017 година.
Практиката за изчистване на маточното пространство имах късмета да я преживея и мога да кажа, че е повече, отколкото очаквах. Благодарна съм, че имам това знание, което да прилагам и така да подобря живота си. Тази 2017 година определено е годината на промените, а за мен това е свързано с изчистването. Тази практика, както и другите съвети на Таня, ми помагат да се свържа с мен и с моето тяло. Да чувствам повече и да живея осъзнато. Да нося отговорност за моите действия и да живея в женското си поле и да привличам нещата с лекота.
Тя умее с лекота да обясни простотата в принципите на Вселената. За причината и следствието и да реши загадките на всекидневните случки. Да намери решението на проблема или болното в здравото.
Благодаря ти, Таня! Продължавай да светиш ♡"

По пощата долетя още едно споделяне, от дама решила да има свобода от Фейсбук:

"С благодарност към Таня Касабова-Христова!
Преди една година, Аз не знаех: как да се обичам, ценя и уважавам. Не изпълнявах мисията да живея като Жена в женското, както майката природа е решила и ме е създала и изпратила на тази земя. Не знаех за силата на Рода, а силата е в ръцете на жената и ни се полага по призвание. За силата на успеха по женски, а се състезавах и конкурирах на равно с мъжете, в резултат на което се разрушавах и обезличавах. Да съм богата по женски, да управлявам изобилието, да си позволя да приемам без чувство за дълг. Все се молих за новото години на ред, но как да дойде като няма място от стари и неработещи убеждения, негативни хора и събития, илюзии и страдания, до Равноденствие - деня начало на основното чистене на женското пространство. Аз дишам, но не знаех да издишвам всичко, което не е мое и не ми принадлежи. И още много много неща, Аз не знаех и не правих.
След една година работа с Таня Касабова-Христова аз съм щастлива Жена живееща по Женски. Ежедневната работа е ключа към успеха. Надграждане на знания и практики. Да получаваш тестове след всяко следващо ниво е естествен процес за проверка на положените ти усилия. Да отделям време и ресурс за себе си води до желаните резултати. Ценя и уважавам мястото на родителите в живота на децата. Аз съм жена и живея осъзнато по Женски. Да, Аз минавам през катарзиси, но това е с цел има какво да науча от тези ситуации. Няма нищо случайно.
Водачите, ангелите, тялото, сакрала, вътрешния авторитет, чистотата на женското пространство, ресурсите, женската енергия, сигурно пропускам нещо преживявано през тази една уникална, вълшебна, трансформираща година. 2017г. за мен е необикновенна, трансформираща и щастлива. Толкова много работа свършихме, прекрасна Таня, сърдечно благодаря на теб и момичетата ти, всяка една уникална сама по себе си.
Обичам те 💕 "
Милка Миронова

Отзиви от Краси:
"Върнах силата си и любавта към себе си. Осъзнах, че освен да оцелява човек трябва и да живее, и при това истински. Таня, с теб премахнах през миналото, научих си да живея в настоящето и да творя бъдещето си. Благодаря, Таня!"
Красимира

Мнение от Искрето:
"Придобитите знания и практики ме промениха като човек, личност и жива.  Срещите са като оазис от ежедневието ми."
Искра

Ива е от съвсем скоро с нас, но ето какво казва:
"Чувствам се страхотно след занятията. Иска ми си да идвам на повече едновременно, но ми идва в повече. "
Ива
Боряна е с нас още от самото начало през юни 2016. Тя споделя:
"Чувствам си чудесно след практиките. Изчистена и заредена. И се изпълвам с нова сила и вяра. Ставам по - уверява в себе си и знам, че съм си погрижила за моето вътрешно Аз, което е важно за щастието и спокойствието ми. И най-вече: свързвам се по-лесно със самата себе си."
Боряна 

За годишната планировка на 2017, която сътворим в края на 2016г:

🔻Ели: Танче, здравей. Относно годишната планировка- на мен ми се сбъднаха половината от нещата. За някои от тях мога да кажа, че когато ги записвах въобще не ми беше ясно как ще се случат. А те се случваха по най-добрият за мен начин. Оптимистка съм, че може още нещо да ми се сбъдне, тъй  като годината още не е свършила. С удоволствие ще се включа и в планирането на следващата година, защото видях, че има резултат. Желая ти прекрасна седмица.

🔻Ж.: За първи път правя подобна планировка. Написах каквото усетих и като тегля чертата... огромна част от нещата се появиха в живота ми. Когато пишеш желанията си, виждаш какво наистина искаш. Един вид обявяваш, че си готова и Вселената започва да ти помага. Нещата сами се случват.

🔻Боряна: Ритуалът за пожелания много ми харесва! Всеки месец на новолуние и пълнолуние си зареждам листата с желания под лунна светлина. Така си припомням,че освен материален свят съществува и невидимия, в който живее всичко неосезаемо за нас тук. Препрочитам целите и най-съкровените си желания, изпълвам се с тях отново и отново, отправям молитвата си за сбъдване. И благодаря от ❤ за всичко.
Сбъднаха се някои неща през годината. По много интересен начин. Други са ми в процес 😃
Но аз си вярвам от край време и в силата на Луната, усещам си я като жена. А по този магически начин с желанията я и преоткрих! Винаги слагам чашка с вода с написаното и тя да се зареди- и после си я изпивам 😊😊😊 /преди това съм си я нарекла да ми се сдбъдне исканото/.
Хубаво е да я има тая магия/вяра/тайнственост в скучния ни сив свят. Това ме изпълва с много много голям кеф, хаха. Като го правя получавам вдъхновение, вяра и нова сила ❤❤❤

36 коментара:

 1. Казвам се Анелия Чипева и искам да изразя възхищението и благодарността си към авторката на книгата "Бъди щастлив човек живей щастливо "-Таня Касабова!В живота си досега съм прочела много книги,обичам да чета и да уча по нещо ново, но тази книга беше нещо различно, не беше просто прочит, а пътуване, беше полет към нещо красиво и вдъхновяващо. Като всеки човек и аз си имам своите недостатъци един от тях беше,че не умея да прощавам!За мое огромно щастие в тази книга беше включена цяла глава. Помогна ми много, признавам си.След първият прочит на тази палитра от приятни слова се чувствам различна,някак по-осъзната, по-спокойна, по -разумна.Имах нужда от refresh както се казва и благодаря безкрайно много на талантливата Таня Касабова, че ми даде възможност да се докосна до невероятната и книга,даде ми възможност да преосмисля ценностите и приоритетите си.Ако има втора книга бих си закупила не една, а няколко, за да мога да я подаря на повече хора,защото това няма да бъде просто подарък, а възможност за развитие и промяна! Танче,бъди здрава, бъди светлина и любов, не спирай да дерзаеш, защото правиш много хора наистина щастливи! <3

  ОтговорИзтриване
 2. Мило мое Танче, все още ми е трудно да изразявам чувствата, които изпитвам, но искам да ти благодаря за това, че те открих преди почти година. Че успях да се докосна до твоето прекрасно същество, което чуствам така близко до моята същност. Благодаря ти, че ми помогна да се осъзная, коя съм и от къде съм дошла, че ме изслушваш и подкрепяш във всеки един момент, че ми помогна да намеря пътя си в живота и да се науча малко по малко да помагам на хората около мен. Благодаря за светлината и любовта, която даряваш на мен и всички, които са се докоснали до твоята същност. Книгата е прекрасна .................. Благодаря ти ................... :)

  ОтговорИзтриване
 3. Познавам Таня от вече година (и маалко) и трябва да кажа, че това е един от най-вдъхновяващите и мъдри хора, които познавам. Вярвам, че Вселената ни изпраща знаци и способи за справяне с препятствията ежедневно и ВЯРВАМ, че Таня е именно такъв знак. Появи се в живота ми "случайно", след като прочетох един нумерологичен хороскоп за деня и реших да я попитам дали изготвя и лични такива. Поръчах си хороскопа с лека доза скептицизъм. Не знаех дали ще се справи (кой не ми я беше препоръчал), не знаех дали няма да се окаже някоя глупост, или измама дори! Действах ей така, на интуиция. Просто я харесах при началния ни разговор. След седмица (може би 2) пристигна и хороскопа и с отварянето на пратката вече знаех, че съм постъпила правилно! Това бе моментът, в който си помислих БЛАГОДАРЯ! Естествено, всичко беше изпълнено брилянтно. На края на годината направих равносметка и повече от 90% от нещата, които бе описала бях преживяла. Уповавах се на думите й и търсих съвети. В последствие се сприятелихме, благодарение на обичта и уважението, които виреят из сърцата и на двете ни, и всеки ден БЛАГОДАРЯ, за това, че Господ ВИНАГИ ме среща с най-подходящите хора. Че ми праща отговори, сила и любов, чрез пратениците си. А Таня е именно това...топла, обичаща светлина, показваща пътя. Даваща отговори на въпроси, които не смееш да си зададеш. Това е и нейната книга. Това е нейният блог. Пътеводител на Живота. Чета книгата и във всяко изречение има частичка от моя живот. Събития, хора, намерения, желания, мечти, и съм ТОЛКОВА БЕЗМЕРНО щастлива, че имам тази книга. Думи нямам да опиша колко спокойствие ми носи, колко сили! Та, те (Таня и книгата, заедно и поотделно) всеки ден ми напомнят по нещо, което съм забравила, и което ми напомня за важните неща, БЛАГОДАРЯ ТИ, ПРЕЛЕСТ БОЖЕСТВЕНА, ЗА ВСИЧКО! За Това, че си ТИ, за това, че носиш толкова много любов, и че я раздаваш безрезервно на всички. Благодаря ти, че избра да съм сред твоите приятели, благодаря ти за опората и силата. Благодаря ти за напътствията и за куража. Благодаря ти, че споделяш цялата тази ПРЕКРАСНОТИЯ, която носиш в сърцето си! Обичам те безкрайно много. Никога не забравям доброто, което са ми сторили, за това и ВИНАГИ ще си в сърцето ми!!!! ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО!

  ОтговорИзтриване
 4. Светлана Дачева19 април 2014 г. в 11:41

  Една силна, дълбока и проникновена книга.
  Да бъдеш щастлив е по-лесно, когато си се докоснал до мъдростта, споделена от Таня.
  Личните мисли и преживявания вдъхновяват и провокират човек да израства, да търси хармонията и любовта в живота.
  Знам колко много хора познават Таня и чрез богатата си душевност тя им помага да преоткрият светлината в себе си.
  Обичам те и те прегръщам...

  ОтговорИзтриване
 5. Аз имам много въпроси и се радвам, че тук ще мога да получа отговор на тях!
  Иска ми се в блога да има и една секция "Интуиция" :)
  Благодаря!  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте!
   Благодаря за мнението. Радвам се, че откривате това, което ви е нужно в блога! За мен това е голяма радост! Към момента това, което мога да направя е да сложа етикет "Интуиция" към всички публикации, в които тази дума се среща. Така от лявата страна на блога при останалите категории ще има "Интуиция" и при кликване ще се отворят статиите.
   Сърдечни поздрави,
   Таня

   Изтриване
  2. Мила Таня, Благодаря че те има!Имам да те питам много неща и знам ти си тзи която ми помага и променяш мисленето ми кам най-доброто за мен!Променяме заедно моята карма -обичам те ,защото си мила и позитивна като мен!!!Целувки от мен за теб Таня!

   Изтриване
  3. Ехааа, благодаря за прекрасното споделяне!!! Колко хубаво!!!
   Много любов и за теб от мен!

   Поздрави от сърце,
   Таня

   Изтриване
 6. Споделено от Нели Апостолова: Аз ще ти пиша от време на време, че все се присещам за някакви дребни неща, които искам да ти споделя. Първо много ми харесва размера и формата на книгата. Второ - шрифта вътре е уникален. Много харесвам книги с хубави и лесно четими шрифтове А твоят е такъв и много ми напомня за теб самата, кокетен :)))
  Трето - казваш много с толкова малко. Обичам да подчертавам силни пасажи в книгите, обаче при теб няма как да го правя, защото това значи, че трябва да бъде подчертан всеки ред... Хубав ден :))) само така да си кажа :))) Благодаря ти

  ОтговорИзтриване
 7. Споделено от Таня Р. :Вече я чета книгата.... И знаеш ли много често, когато се задълбоча в нея и усещам топлина в себе си, около слънчевия сплит... Много ми харесва и когато на следващия ден изникнат въпросите при следващия прочит и се получават отговорите... Много е хубаво! Мерси

  ОтговорИзтриване
 8. Споделено от читател:
  "Здравей, мила Таня.
  Благодаря ти за прекрасната книга. При първия прочит беше сблъсък на емоции. Плаках на родовота памет, болеше ме като връщах назад в рода. Намерих отговор на много въпроси. Промених си отношението към мен и заабикалящите ме. Обичам, пълна съм с любов и давам любов."
  Много ти благодаря, с твоя труд аз се променям за доброто на Вселената.

  ОтговорИзтриване
 9. Споделено:
  Здравей, Таня!
  Разплака ме...разтърси ме...докосна сърцето ми...не намирам точните думи да опиша какво усетих, когато прочетох мейла ти.
  Млада майка краде от ценното си време за бебето, от времето за себе си и почивката си (имам дъщеря на 4г. и знам какво е),
  за да стопли чужди изстрадали души.
  Някак не съм попадала скоро на такова отношение и благородство...не само на думи, а и на дела!
  Честита рожба! Да е жив и здрав и достойно да следва пътя си! Случил е с майка:))
  Изгълтах книгата на един дъх - бръкна в душата ми, изрови позабравени истини (по-скоро съзрях здраво стиснатите ми пред истината очи) и загубени посоки, объркани пътеки, неводещи....ТАМ.
  Нямам дар слово, затова няма да пиша повече.
  Само ще помоля да ми изпратиш книгата и на хартия.
  Да я пипна, да я прелистя, да я усетя.
  Благодаря за книгата и ЧУДЕСния блог, който открих преди 10-тина дни и сега не мога да наваксам с четенето!
  За вярата, която ми вдъхна, дори само с факта, че все още има ХОРА като теб, за надеждата, за светлината и покоя!
  С много топли чувства,
  Ирина

  ОтговорИзтриване
 10. Последната една година полагам усилия да се променя и Вселената ми изпрати теб.
  Благодаря ти!
  Книгата ти е до мен, препрочитам я, в сайта влизам ежедневно ...
  Прекрасна си!

  ОтговорИзтриване
 11. Много, много Ви благодаря Таня! Благодаря за прекрасните думи и пожелания, които отправяте и за това че така бързо ми изпратихте Вашата книга!Сигурна съм че ме очаква едно интересно и обогатяващо пътуване с нея! :) Само откъсите, които бях чела от книгата Ви в блога ме вдъхновиха, а сега съм готова за едно обгръщане от прозрение и знание!Благодаря още веднъж! Знам, че сега се намирате в един много красив етап от живота-майчинството и в тази връзка бих искала да Ви пожелая - вечно семейно щастие и хармония!:) Бъдете все така красива и вдъхновяваща! По снимките от блога Ви се убеждавам за пореден път, че одухотворените хора са красиви не само отвътре!

  ОтговорИзтриване
 12. Здравейте Таня,
  Преди няколко дни попаднах на Вашия сайт и от тогава не мога да спра да Ви чета. Очарована съм от всичко което пишете.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 13. Ti si edin ANGEL za men.Jasmina

  ОтговорИзтриване
 14. Споделено от Искра (част от нейното писмо):
  ... а и да ти кажа, четохме заедно с дъщеря ми книжката ти, тя ми я взе и каза моя си е, децата са толкова чисти, усеща твоята чистота, и не ми я дава, само като спеше успях да я прочета, благодаря ти прекрасна Таня...

  ОтговорИзтриване
 15. Здравей Таня,
  аз ти благодаря от душа и сърце!!!!!!!!
  Каква по-голяма благословия на този свят е да има такива хора!
  Ти си здрава, силна, чиста и обичана!Бог да благослови теб и детенцето ти.

  Поздрави,
  Н.

  ОтговорИзтриване
 16. Споделено от Антонина:

  Здравейте мила Таня!Чудех се какво да Ви напиша,след като се запознах с това,което правите,много мислих и накрая реших да Ви кажа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ,поднесено с много искрена любов! Сигурно го чувате по 1000 пъти на ден,и може би вече Ви е омръзнало,но трябва да знаете,че дори 1000 пъти са малко,за да опиша благодарността си,да Ви опиша колко съм възхитена и стимулирана,колко щастлива!И още нещо,август правя 14 години,за тези 13 години,11 месеца и няколко дни съм благодарна,че намерихте място в ежедневието и мислите ми.Също забелязах,че имате нещо общо с Дупница,страхотен град,аз съм от там,не знам защо го казах,просто се радвам,че Ви открих.Бъдете здрава и щастлива!

  ОтговорИзтриване
 17. Книгата ти е чудесна! Благодаря си всеки ден, че те "срещнах" , благодаря и на теб, че си я написала и я споделяш!!
  Когато я чета усещането ми е било, че голяма част от нещата съм ги знаела и се сещам, че като дете винаги съм знаела, че животът е чудо и че сме тук за да сме щастливи! А хората около мен ми обясняваха, че животът е сложен, труден и т.н......и че не може да сме щастливи!
  Добре, че не съм им повярвала!
  След книгата ти, сякаш нещо в мен започна да се събужда, да изплува на повърхността! Живея и общувам по друг начин. Започнах и да говоря с децата си и най-близките, че животът ни е даден да му се радваме, дори и в библията е казано:" Радвайте се и се веселете, защото голяма е наградата ви на небесата!" И знаеш ли отначало доста скептично се заслушваха, а после започнаха и да се съгласяват с някой неща. А най-много ме радва, когато моите познати с който съм разговаряла ми казват: Аз от теб се уча! Казвам им, че просто съм споделила опит, който ми е помогнал и на мен и се радвам, че и на тях помага!
  Радвам, се когато и хората около мен са щастливи, се радват на всеки миг и приемат живота с пълната му красота!
  Това от мен!
  Благодаря!

  Мая

  ОтговорИзтриване
 18. Браво !!! Покланям се пред теб за това което си написала в книгата ! Ето това е ! Малко са книгите които могат да ме докоснат по ТОЗИ начин ! Естествено , непринудено -прекрасно ! Ето на това аз казвам ПОЗНАНИЕ ! Всяка една дума е пристигнала от дълбините на твоето същество ! Няма такива думи с които да опиша чувството което се изпитва докато се чете това прекрасно творение !!! И любовта ОООО - ВЪЛШЕБНО ! Когато прочетох последната страница и затворих книгата стана нещо уникално ! За първи път в живота си ИЗПРАТИХ ЛЮБОВТА СИ към някого когото всъщност не познавам лично и ти благодарих за това което получих от теб ! Вярата в себе си , любовта към себе си , толкова съм прекрасна ! С тази мисъл си лягам всяка вечер ! Трябваше ми много малко за да се получи - и твоята любов ми помогна ! БЛАГОСЛАВЯМ ТЕ ! БЛАГОДАРЯ ! БЛАГОДАРЯ ! БЛАГОДАРЯ! И за това че вярваш в светлината и от ТВОЯТА ВЯРА се събуди и моята ! БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ ТЕ ПОСТАВИ НА ПЪТЯ МИ ! ПРОДЪЛЖАВАЙ ! Аз ще бъда до теб с цялата си любов за да те подкрепям.
  Величка

  ОтговорИзтриване
 19. Не мога да повярвам, вече държа книгата ти в ръце бъди благословена.
  Деница

  ОтговорИзтриване
 20. Чувството, което изпитах, отваряйки книгата за първи път е неописуемо!
  Сърдечно благодаря!
  Поздрави,
  Д. Владимирова

  ОтговорИзтриване
 21. Здравей,Таня! Благодаря на Бог,че те срещнах по пътя - към себе си ! Благодаря ти за светлината с която го освети! Изпращам ти Любов и благодарност ! Поздрави от Диана

  ОтговорИзтриване
 22. Скъпа Таня, взех книгата и искам да ти споделя, че е прекрасна. Още с началните страници усетих единство в мисленето ни. Изпробвах вече няколко пъти книгата за съветник, задавайки въпрос, на който вътрешно предполагам отговора, и всеки път попадах на текст, който с невероятна точност ми даваше тази насока, от която имах нужда.
  Нели

  ОтговорИзтриване
 23. Добър вечер прочетох книгата ти даже предавам нататък вече е при човек които наистина има нужда от съветите ти. Благодаря ти много намерих отговорите които търсех. Вече не позволявам да задържам обиди в себе си и то благодарение на теб вече съм истински щастлива бъди благословена желая ти много щастие и незабравими мигове
  Деница

  ОтговорИзтриване
 24. Здравей! Прочетох книгата ти. Много ми хареса. Даде ми много.Отговори който търсих от доста време, също и ме накара да осъзная още много неща за който съм чела, но някак в твоята книга всичко беше разбираемо. Нали няма нищо случайно БЛАГОДАРЯ ТИ за тази книга! Пожелавам ти само хубави моменти изпълнени с щастие и любов!
  Нели

  ОтговорИзтриване
 25. Здравейте, Таня! Благодаря на Бог и ангелите, които ми показаха пътя към Вас и с радост чета всичко публикувано!Сърдечни благодарности за Любовта, Светлината и Вдъхновението, с което ни озарявате! Желая Ви Радост, Веселие и много Усмивки!
  Елеонора

  ОтговорИзтриване
 26. Здравейте Таня /пиша Ви на малко име, защото от доста време чета блога Ви и получих много важна, конкретна информация по много от вълнуващите ме въпроси/, безкрайно благодаря за споделената техника. В този момент от живота ми точно от това имам нужда. Интересно, но откакто помолих да ми изпратите книгата "Бъди щастлив човек, живей щастливо", точно от този ден живота ми се преобърна на 180 градуса. Изведнъж Бог започна да сбъдва мечтите ми, изпитах много силни емоции , видях много знаци. Оказа се наистина, че Бог ни отрежда най-доброто за нас, но явно лично аз не го оцених и се убедих в правотата на сентенцията "помисли какво ще си пожелаеш...". Почувствах силата на думите и влиянието им след дълъг период след изричането им. Изобщо отвориха ми се сетивата. Тази година съм в много труден емоционален период и благодаря за просвещението.
  Желая Ви здраве и хармония!
  С уважение, Ваня

  ОтговорИзтриване
 27. Здравейте, Таня!
  Прекланям се пред Вас и
  Благодаря за прекрасната книга!
  Благодаря, че дойде при мен в точното време!
  Благодаря, че осъзнах, че не е нуждо да се взирам в небето,
  за да видя Бог, а че аз, Бог и Вие сме едно!
  Благодаря за личните преживявания, споделени с нас!
  Благодаря за Любовта и Светлината с които ни дарявате!
  Благодаря!Благодаря! Благодаря!
  Поздрави и с удоволствие ще продължавам да чета блога Ви!
  Елеонора

  ОтговорИзтриване
 28. Здравей, Таня!
  Преди няколко дни получих книгата ти.. Чета я бавно и с голяма наслада! Едва на 45-та страница съм и не искам да продължавам да чета, защото знам че ще свърши!!
  Харесва ми, че даваш примери с личния си живот и не само.. това много ми помага да разбера напълно какво имаш предвид!

  Винаги съм се интересувала от литература относно личностното израстване, щастие, положителното мислене и всичко свързано в тази насока.. Но в твоята книга има на моменти изречения и фрази, които ме карат да настръхвам и плача, защото точно това някога съм мислила, чувствала.. все едно това идва от моята уста, но по по-красив начин написано! Исках просто да ти кажа, че съм ти благодарна за книгата! Благодаря, че си я издала! Ще продължавам да я чета с удоволствие!
  На теб желая здраве, щастие и нека творчеството ти докосне много хора!! <3
  Тази книга ще бъде препоръчана на всяка моя приятелка, позната, роднини ... :))) В живота има топ книги за даден човек, тези които го променят! Една от водещите позиции заема твоята книга!
  P.S. Много ме зарадва опаковката и надписа в книгата! Благодаря! :)))
  Мариана

  ОтговорИзтриване
 29. Здравей, Таня! Имам импулс да ти кажа, че ти си прекрасен човек! Бъди щастлива!

  ОтговорИзтриване
 30. Танче, не знам къде точно да го напиша?Благодарности на теб и на момичетата.Надявам се да съм помогнала на всички както и вие на мен.След соленото домашно имах чувството че съм свалила ботуши от краката си и ръкавели от ръцете си. Всичко което ми казаха момичета е самата истина!Всички сме сладки!И не случайно сме се събрали заедно!Много бих искала да повторим семинара!Чувствам се фантастично, благодаря на всички от сърце!

  ОтговорИзтриване
 31. Успокоявам се!
  Зареждам се!
  Доверявам се!
  И виждам как като съм вътрешно спокойна и щастлива и нещата се случват по най-добрия начин.
  Чувствам се нов човек откакто правим медитациите. Научих се на толкова нови неща и това ми дава увереност ца всичко!
  Много ми помагат и много съм щастлива, че ги правим! Сила ми дават!
  Боряна

  ОтговорИзтриване
 32. Ти си човек, който е роден за любов - да я дава и да я получава. Обичам те и се моля оттук насетне да получиш щастието, за което си мечтала, че и отгоре, защото го заслужаваш. Да помагаш на хората е невероятна дарба и да я притежаваш е още по-невероятно. Бъди любов, Танче, имай любов. Не съм много добра в подобни думи, но устните ми, в случая - пръстите ми, не могат да изразят колко съм щастлива, че те познавам!
  София

  ОтговорИзтриване
 33. Zdravei Tanche ♡ Kolko hubavo... predi okolo chas (snoshti sushto) se setih za teb s edno takova dulboko i mnogo chisto chuvstvo na obich i blagodarnost. Potunah v useshtaneto za blagodarnost kum svetlinata i kum teb, zatova, che se poqvi v jivota mi, kogato tolkova se nujdaeh ot tova, koeto ni davash. Misleh si koooolko mnogo nauchih ot teb. Taka sum popivala vsqka tvoq duma, taka si mi vuzdeistvala i si me oreobrushtala, ne mojesh da si predstavish. Ti smeni izcqlo useshtaneto mi kum tova da budesh jena. Kum ideqta da si jena. S taka strast opisvashe dulbochinata, krasotata i smilula da si jena. Silata da si jena i kolko vsushtnost unikalno e tova... pred ochite si mi. Togava za mig v men neshto "klikna" i az prosto go osuznah s dushata si. Blagodarq ti! Bila sum gotova i ti beshe tam, instrument na Gospod, za da mi pomognesh. I ne samo togava, razbira se... I odeve si misleh, che dnes shte ti pisha. Ei taka, prosto da ti spodelq tova koeto useshtam i da znaesh, kakvo si storila sus i za men. Tova, che momenta mi e takuv, che ne idvam na meditaciite nqma nikakvo znachenie.... iskah da go znaesh :)
  Maya

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.